Usoro stampụ na-ehulata anwụ 8 ụdị mwepụ ụzọ iwebata

Ụdị ụzọ 8 nke ịgbapụ agbagọ na-anwụ anwụ maka nhazi stamping site na ụlọ ọrụ nhazi akụkụ stamping anyị.Xinzhe Metal ngwaahịa, a 7 afọ emeputa nke nkenke stamping, gbatịa ịkpụzi, na nkenke injection ịkpụzi nhazi, na-enye otu nkwụsị ọrụ maka ebu mmepe na imewe, stamping, injection ịkpụzi, na akpaghị aka mgbakọ, na ọgaranya ahụmahụ, welcome to consult for nhazi.

Stamping nhazi Stamping akụkụ nhazi ụlọ ọrụ

1.Pass-site n'iwepụ ihe

Maka akụkụ ndị nwere akara nke nwere igbe nwere akụkụ elu apịaji na-erughị 1/3 nke ọrịa strok ebule, ọ bụrụhaala na achọghị flatness nke ụgbọ elu ala, enwere ike iji usoro mgbapu gafere.Ọ na-eji nlọghachi nke ihe na-ahapụ ihe ahụ ma na-achọ ezigbo siri ike nke concave anwụ.The uru bụ elu arụmọrụ na mfe akpaaka, ma ọ bụghị adabara stamping akụkụ na-achọ elu flatness nke ala ụgbọ elu ma ọ bụ ghara ikwe ka ọkọ na apịaji onu.

2. Ejector ụdị mwepu

A na-ejikarị ya maka anwụ anwụ na-ehulata.N'elu ihe efere ekara na workpiece mwepu ọgwụgwụ na-etinye na ala nke concave nlereanya oghere, kwadoro site na mmiri, na-agbanwe roba ma ọ bụ nloghachi nke pịa slide.

3. Ịdọpụta nko ọpụpụ

Iji ihe dị iche na mgbidi ọkpụrụkpụ n'etiti workpiece tupu na mgbe akpụ, na workpiece nwere ike hapụ convex anwụ site wụnye a Anam Udeme nko na concave anwụ.Mgbe ị na-emepụta ụdị mgbapụta a, a ga-eji ya na efere ihe dị elu mee ihe.Ọ dabara maka obere iberibe na workpieces na obere ekwe omimi.

4. Ntupu mmanya na-akụ ihe

Kwesịrị ekwesị maka workpieces na nnukwu ebe na nnukwu ekwe omimi.A na-arụ ọrụ ahụ site na mmanya na-akụ ihe ma na-akwapụ ya site na efere ihe na-akụ ihe mgbe ọkpọ ahụ bilitere.Nhazi na nhazi nke anwụ anwụ bụ otu ihe ahụ na nke tụgharịrị tụgharịrị anwụ anwụ.

5. Mwepu axial

Ọ dabara adaba na-emechi-akaghị na-emeghe-akaghị workpieces na ogologo center axis, ma ọ bụghị maka workpieces na curved center axis.N'okpuru omume nke ike mmiri, mgbe ntụmadị na-agbada, okirikiri nke na-apụ apụ na-alọghachi, na mgbe ntụmadị ahụ laghachiri, igwe na-ebugharị okirikiri ahụ na-aga n'ihu, na-akwapụ workpiece pụọ na convex nwụrụ.

6. Pin ejector ụdị ịpụpụ

A na-eji ya na efere ejector na-ejikọta ya na ihe dị mma maka stamping akụkụ na nnukwu ala ala na ihe dị elu chọrọ.Mgbe a tọhapụrụ nrụgide nke n'elu anwụ, a na-emegharị pin ahụ n'okpuru ọrụ nke mmiri na akụkụ nke stampụ na-apụ na convex die.

7. Hoop ụdị ịdọpụ

Ọ bụrụ na obosara nke nwụrụ anwụ dị warara na akụkụ obe ezughị iji wụnye mmiri mmiri, a pụrụ iji ihe nkedo nke na-apụ apụ na-agbanye akụkụ ahụ na-anwụ anwụ, na nkwụsịtụ ahụ na-atụgharị n'okpuru omume nke mmiri mgbe akụkụ ahụ kewara. .

8. Na-ebuli nko ụdị ịdọpụ

Ọ bụ nke mmanye n'ike, nke na ọdabara na workpiece na dịtụ nnukwu ịdọpụ ike mgbe ekwe.


Oge nzipu: Sep-17-2022